solidkids nieuws solidkids nieuws
Wat hadden we een gezellige afsluiting van het vorige seizoen. De kinderen kregen een kleinigheid mee naar huis van de leiding maar daarnaast hadden ze nog een gelukje. Er waren namelijk wat tasjes overgebleven die voor de kinderen van de Interschool waren bedoeld en deze werden uitgedeeld aan de kinderen van Solid Kids. Ze werden met vreugde in ontvangst genomen!

We starten weer met Solid Kids op zondag 3 september.
We horen dan het spannende verhaal over Rachab die spionnen van Israël verstopt op haar dak. De week erop horen we over de verovering van de stad Jericho. Het thema van de daaropvolgende zondag is ‘Bij God is het goed’ naar aanleiding van Psalm 46. Eind september start dan de verhalenreeks over Paulus, over wie we ook in oktober zullen horen.

We hopen weer alle kinderen terug te zien op Solid Kids.
Tot 3 september!


 
lees meer »
 
solid kids solid kids

Solid Kids vindt plaats tijdens de kerkdienst. De kinderen gaan eerst met hun ouders naar de kerk en na ongeveer 20 minuten gaan ze samen met de leiding naar de Sprankel en hebben daar dan hun eigen programma. Ze horen een verhaal uit de Bijbel, zingen samen en gaan daarna knutselen of een leuk spel doen. Na de dienst halen de ouders hun kinderen weer op bij de Sprankel.                   

Voordat de kinderen vanuit de kerk naar de Sprankel gaan is er een kort kindermoment in de dienst. De ene keer is het een gesprekje met de kinderen, een andere keer zingen we een lied speciaal voor kinderen. 

lees meer »